Vegetariánské boty – aneb pro ty co mají rádi zvířátka

12.06.14 - autor: Míša S.

Skvělá příležitost pro zastánce práv zvířat na kvalitní „koženou“ obuv. Je to něco tak mimořádné že stojí za to si říct něco o vzniku této společnosti. ..

Vegetarian shoes je anglická obuvní firma, jediná svého druhu. Založil ji Robin Webb. Společnost založil se spásnou myšlenkou pro všechny vegetariány, přirozeně také vegetarián, Robin, v roce 1990. Základní myšlenka, jak již název napovídá, výroba vegetariánské obuvi.

Tato myšlenka ovšem došla takových kladných reakcí, že je v dnešní době, v době vzrůstajícího soucítění lidí se zvířaty a v rozpuku vegetariánství, o tuto značku obrovský zájem ve spoustě zemích po celém světě.

Díky tomu tato společnost může spolupracovat s několika fabrikami po celé Evropě, mezi ně patří kupříkladu i ty, se skutečnou historií – fabriky fungující od 19. století.

Koupě

E-shop UK

Možností je koupit si tuto obuv pomocí e-shopu, kde musíte počítat s navýšením ceny za poštovné a clo, nevýhodou je, že nemáte možnost si boty vyzkoušet, na druhou stranu, výběr je široký.  E-shop je na oficiálních stránkách Vegetarian shoes (vegetarian-shoes.co.uk )

E-shop Brno

Další variantou je objednat si je ze stránek Papagájův hlasatel ( phr.cz ), které sídlí v Brně.

Praha

Jediný pražský obchod, kde se dají Vegetarian shoes koupit je Emergency records, kde jsou boty ale prozatím vyprodané, jelikož je více zájemců, než dodávaných kusů. Nová objednávka se očekává v novém roce.

Myslím, že v množství modelů si každý příjde na své. Můžete zde najít jak decentní, elegantní obuv, tak na podpatkách, těžkou obuv, sandály a podobně.

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda