Bot není nikdy dost! Co takhle vyzkoušet bílou variantu?!

15.02.21 - autor: Míša S.

Každá správná shopaholička má v botníku nejeden pár bot! Jaro, léto, podzim, zima – tenisky, pantoflíčky, holínky, vysoké kozačky! Ano, toto je nejen výčet obuvi, kterou má v šatníku snad každá z nás!

Bílá je novou černou!

Většina z nás nedá dopustit na klasiku v podobě černé barvy. A proč taky ne?! Je univerzální a hodí se ke všemu! Toto všechno je samozřejmě pravda, ale proč si občas ‚nevyhodit z kopýtka‘ a nezkusit něco jiného? Jeden pár bílých kozaček vám rodinný rozpočet nezruinuje, navíc je originální a luxusní!

Špína? Při správné údržbě se jí bát nemusíte!

Spousta lidí se bojí bíle barvy všeobecně, a to proto, že je v porovnání s ostatními barvami ‚lehne zašpinitelná.‘ I to je další z důvodů, proč si raději kousky, boty obzvlášť, v této barvy raději nekupují.

To je ale obrovská škoda! Při správné údržbě, pravidelném čistění a samozřejmě i impregnací určené pro delší životnost obuvi, vás žádná špína nerozhodí. Mnohé tenisky jsou pratelné, takže když je jednou měsíčně prohodíte bubnem pračky, budou opět zářit!

Tip na celo bílý outfit!

A nyní se přesuneme z teorie do praxe! Jak zařadit bílé boty do běžného života? Je to jednodušší než jednoduché! Bílá je univerzální barva, tudíž se hodí úplně ke všemu! Ano, úplně ke každé jiné barvě. Výborně si sedí s již zmíněnou černou.

Originálně vypadá v kombinaci s pastelovými barvami. Co takhle vyzkoušet limetkovou, nebo levandulovou? Červená je barvou vášně. A bílá barva ji dokáže krásně zjemnit. Modrá je dobrá – barva nebe a moře. Není divu, že této kombinaci propadli samotní námořníci! Vezměte si z nich příklad!

Tak co, pořád máte vůči bíle barvě předsudky? Nebo jí dáte šanci a pořídíte si letošní novinku, kterou by měla mít každá správná módní maniačka – a to jsou bílé, vysoké kozačky!

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda