Letní trendy roku 2019

12.07.19 - autor: Míša S.

Léto 2019 už před nějakým časem oficiálně začalo, a tak jsme měli možnost pozorovat,co patří mezi oblíbené kousky a styly líčení letošního léta. Co letos letí, co můžete vytáhnout opět po letech ze skříně a co vás možná překvapí? Pokračujte ve čtení, protože tohle všechno se dozvíte v následujícím článku.

Vrací se opět plavky našich maminek a babiček do módy?-Retro plavky!

Marilyn Monroe. Když pomyslíme na ideál krásy většina z nás si vybaví Marilyn Monroe! Tato ikona minulého století a její nezapomenutelné křivky nás okouzlují i  dnes a styl plavek, které nosila se vrací opět do módy.Vysoký pas zahalující pupík, volánky nebo jednodílné plavky zvýrazňující krásné ženské boky-to jsou retro plavky!

V kombinaci se slunečním kloboukem, plátěnou plážovou taškou a velkými slunečními brýlemi ve stylu hollywoodských hvězd budete neodolatelná!

Neonové líčení

Tyrkysová, růžová nebo neonově žlutá-v kombinaci s krásně opáleným obličejem budete ihned ve středu pozornosti. Stačí lehce nanést na víčko a doplnit tenkou čarou černé oční tužky.

Pokud líčení zkombinujete s lehkými letními šaty v pastelových barvách, šaty dají vašemu líčení krásně vyniknout a budete nepřehlédnutelná!

Palma anebo plameňák?

Výrazné vzory jako růžový plameňák nebo palma se letošním létem opět vrací do módy a není to móda jen pro mladé. Decentní plavky s palmičkami nebo jednoduché tričko s plameňákem doplněné jednoduchou sukní vám dodají šmrnc a učiní vás o pár let mladší.

Samoopalovací krémy-propadák?

Opálení do pár minut, bez karcinogenních důsledků (jako u solárií) po celý rok. To je snem každé moderní ženy. Vhodné hlavně pro „bledule“ a ženy citlivé na sluneční záření-pro ty, které se hned spálí. Dávejte si ale pozor při výběru.

Některé samoopalovací krémy dělají čáry nebo se blbě smývají po nánosu a vytvářejí tak nesouměrnou velice nevěrohodně vypadající vrstvu. Jednoduše jde poznat, že není pravé. Dávejte si proto pozor při výběru a nezapomínejte, že ne vždy dražší znamená kvalitnější.

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda