Shamballa 1024 – cesta k nalezení svého já?

01.04.14 - autor: Míša S.

Mnoho z vás si nejspíše položí otázku, co vlastně Shamballa je. Shamballa (čteme „šambala“) je unikátní systém léčení, který už více jak deset let pomáhá lidem na celém světě.

Shamballa je cesta k poznání sebe sama, svého bytí, života a pochopení faktu, že všechno na celém světě je propojené se vším. Každá akce má svou reakci. Cokoliv uděláte v průběhu celého svého života, ovlivní vás to. Shamballa vás naučí, jak se vyrovnávat s těmito událostmi. Jak pochopit své tělo i mysl a jak pomoci sobě i ostatním pomocí léčivých metod.

Shamballa 1024 obsahuje 4 stupně po 256 symbolech. První tři stupně iniciace předcházejí mistrovskou čtvrtou úroveň. Tyto symboly si není potřeba pamatovat (jako například v energetickém Reiki) – předávají se telepaticky mezi všemi účastníky iniciace.

Co obsahuje Shamballa 1024? Slučuje v sobě hned několik mocných energií, které nás neustále ovlivňují a mají vliv na náš život:

  • Reiki – životadárná energie,
  • Mahatmá – energie života a osvícení,
  • energie nanebevzatých mistrů,
  • energie bytostí světla,
  • paprsky intenzivní energie transformace.

Co díky kurzu Shamballa 1024 získáte kromě nalezení sebe sama a schopnosti očistit své tělo od nežádoucích vnějších vlivů? Před i po kurzu vám budou diagnostikovány čakry a aura – pomocí automatické kresby.

Dále budete mít šetrně vyčištěné a harmonizované čakry, auru a energetické dráhy těla – meridiány. V nich se shromažďují potlačované emoce a strach a tvoří bloky, které vám brání v uspění ve vašem životě.

Získáte i čištění vašeho domu – v místech, kde žijeme, se bohužel často shromažďuje negativní energie, která nás vysává a neustále nám trápí tělo i mysl. Tato energie pochází například z partnerských hádek.

Shamballa je cesta k očištění vaší duše a k nalezení nového směru žití.

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda