Pohodlí především – rozkládací pohovky

03.04.13 - autor: Míša S.

Venku není ještě moc teplo na pořádné párty, takže všechny se konají pěkně doma v teploučku. Když je párty v plném proudu, pivo teče po litrech a sousedi bouchají na zeď, tak jistě neřešíte co pak.

Co udělat s těmi, kteří se rozhodnou, nebo „nebudou moci“ odejít od vás? Co takhle je uložit na chytrý nábytek, které místo jednoho lůžka obsahuje hned dvě?

Rozkládací pohovky při zavřeném stavu šetří důležitý prostor v bytě, kterého není nikdy nazbyt. Nezabírají tolik místa a umožňují i uložit více předmětů díky výsuvnému úložnému prostoru.

Při výběru nové postele dávejte pozor na dvě důležité věci – jestli je vhodná pro levou, či pravou stranu (pozice čela postele) a jak moc je jednoduché změnit „jednolůžko“ na „dvoják“.

Pro běžné návštěvy využijete rozkládací pohovky také. Slovo dá slovo, sklenička za skleničkou a původně klidná návštěva už nemůže řídit a odjet domů. Uložme ji pěkně na pohodlnou postel, za kterou se nebudeme před nimi muset stydět.

1Jednolůžkové postele nenabízejí tolik pohodlného prostoru pro spaní, ale oceníte u nich variabilní úložný prostor. Mně se osobně zalíbila jednoduchá postel (jednolůžko) Klio. Jednoduchý damaškový potah a střízlivý design prostě k sobě jdou.

Při výběru si promyslete, jak moc sofistikovaný systém roštů pod matrací potřebujete. Chcete s rošty v průběhu používání postele pohybovat, nebo vám stačí základní statický model?

Pokud chcete variabilní rošty, stačí vám ruční ovládání, nebo chcete zapojit do pohybu elektrické motorky na dálkové ovládání? To vše byste měli mít rozmyšlené před výběrem nové jednolůžkové postele.

Chcete vědět, kde vám poradí s výběrem nové pohovky či postele? Nabídnou vhodné variace dle vašich přání? Zkuste českého výrobce kvalitních postelí Ustohal. Podporujte české firmy, které soupeří v těžkém souboji se zahraničními nábytkářskými společnostmi.

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda