Jak shodit kilča do plavek

23.05.12 - autor: Míša S.

Máme slunce za oknem a léto téměř na krku. Budeme si to muset přiznat. Přes zimu jsme kašlali na sport a jen jsme se cpali. Jak jinak si vysvětlit přebytečná kila v problémových partiích (všechny víme o jaké se jedná). Budeme muset zapracovat na postavě, aby byla sexy do plavek. Takže alou pryč od počítačů pěkně ven na procházku/brusle/kolo či jinou sportovní aktivitu.

Zdravý pohyb je fajn a má příznivý vliv na hubnutí, ale není to ono. Je dobré ho vhodně doplnit dietou. A právě dnes mám pro vás tip na jednu novou. Jedná se o proteinovou (bílkovinnou) dietu. Slyšíte proteiny a představujete si nabírání svalové hmoty že? KetoDiet je dieta založená na proteinech, ale jde primárně o hubnutí a ne nabírání svalové hmoty.

KetoDiet (proteinová dieta) má 3 jednotlivé kroky jak shodit potřebnou váhu:

RYCHLÁ REDUKCE TUKOVÉ TKÁNĚ

STABILIZACE A NÁVRAT K RACIONÁLNÍMU JÍDELNÍČKU

DLOUHODOBÉ UDRŽENÍ DOSAŽENÉ HMOTNOSTI

První krok spočívá v tom, že po určenou dobu (14-28 dní) místo klasického jídla jíte KetoDiet potraviny 5x denně – můžete je doplnit vhodnou zeleninou pro lepší účinek. Tyto potraviny plně nahradí váš klasický jídelníček. Dieta ale teprve začíná prvním krokem.

Druhým krokem snížíte dávky potravin KetoDiet na 3x denně a k tomu do jídelníčku zařadíte 2 jídla bohatá na bílkoviny (například vejce, ryby, libové maso kromě vepřového). Na webu nabízíme širokou paletu receptů s těmito ingrediencemi.

Třetím a závěrečným krokem je udržení vhodného jídelníčku, který bude bohatý na bílkoviny, ovoce a zeleninu. Dle potřeby se do jídelníčku zařadí 1-2 potraviny KetoDiet. V kombinaci s dostatečným pohybem a dodržováním této metody diety je hubnutí hračkou.

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda