Jak jsem si pořídila maturitní šaty

16.09.11 - autor: Míša S.

Letos jsem se rozhodla, že nic nenechám v náhodě a maturitní šaty budu řešit brzo, abych předešla všem problémům. Takže v minulém týdnu jsem si proběhla všechny místní obchody a krejčovství s maturitními šaty a nestačila jsem se divit. Ne moc velký výběr a hlavně měsíční čekací doba.

Celkem mě to zklamalo a začala jsem hledat dále. Tentokrát ale na internetu. A ejhle našla jsem jeden internetový salón, kde mají mnohem větší výběr šatů. Jmenuje se Salonvalery.cz. Podle prvních chvil na jejich stránkách jsem pochopila, že jsem tu správně. Maturitní šaty šité na míru – no nezní to krásně. Čekací doba byla téměř o 14 dní kratší než v kamenném obchodě, takže jsem si řekla, proč by ne.

Vybrala jsem si tedy barvu šatů, dodala jsem svoje míry a kontaktní adresu a teď už jen spokojeně čekám na vytoužené blankytně modré šaty. Myslím, že spolužáci na mně nechají oči, až mě uvidí na plesu v mých maturitních šatech. Vybrala jsem si model, který byl nejblíže mého přání, takže mé spokojenosti už nic nebrání.

sdsd

Velmi úzce střižené šaty z lesklého materiálu, ve kterém dobře vyniknou mé přednosti. Šaty ušité mně na míru přeci jenom mají něco do sebe. Nemusím tak trpět v šatech „originální velikosti“ ve kterých tu něco tlačí a onde zase přebývá. Prostě látka je všude tam, kde jsem ji chtěla a nic neodstává, či nechybí.

Šaty na maturitní ples jsem vyřešila v září – no není to skvělé. Už teď lituji spolužačky, které se mi vysmály za to, že šaty jsem vyřešila už teď. Chci vidět jejich obličeje, až si vzpomenout na „nějaký“ maturitní ples a na objednání šatů na míru bude sakra pozdě. Potom se budou muset spokojit s klasickými šaty. Ty jim ale neudělají takovou parádu jako moje na míru ušité.

© 2009-2023 Podzima.cz – zimní oblečení a podzimní móda